parallax background

Kreirajte svoj izletnički program

INDIVIDUALNI IZLETIKreirajte svoj izletnički program

INDIVIDUALNI IZLETITuristička agencija Trend Travel DMC posebno za Vas kreira i realizuje izletnički program po Vašim željama i potrebama, za organizovane grupe gostiju ili pojedince.

Posjetite neke od najpoznatijih i najljepših predjela Crne Gore i regiona i osmislite sami kako želite da izgleda Vaša izletnička posjeta nekoj turističkoj destinaciji, a sve to naravno uz profesionalnu pomoć i savjete našeg tima.

Izleti su kreirani shodno potražnji ka destinacijama, po ciljnim grupama (porodice, mladi, parovi, djeca) ali i tematski (kultura, istorija, priroda, religija, vinske ture...).

Nacionalni parkovi Durmitor i Biogradska Gora, Skadarsko Jezero, prelijepi Kanjoni rijeke Tare i Morače, prestonica Crne Gore Cetinje sa Njegušima, Mauzolej na Lovćenu, Stara Maslina u Baru, Kotor – pod zaštitom UNESCO-a, Peraška ostrva, grad-hotel Sveti Stefan i brojne druge lokacije čekaju na Vas, da ih istražite i uživate u njihovim ljepotama i netaknutoj prirodi.

Ukoliko želite fleksibilnost prilikom odabira mjesta, dana i sata polaska, ukoliko želite da sami raspolažete Vašim vremenom, da se ne opterećujete vremenskim ograničenjima grupnih izleta po utvrđenim programima i rasporedima i da uživate u turističkim atrakcijama onoliko koliko je baš Vama potrebno, ovo je prava ponuda za Vas!